Vihdin kamarikuoron koelaulu

Nummelan seurakuntakeskus, Kappelitie 5, 03100 Nummela

Vihdin kamarikuoro on yksi seurakunnan kuoroista, joka esiintyy jumalanpalveluksissa, muissa tilaisuuksissa sekä omin konsertein. Harjoitukset ovat keskiviikkoiltaisin Nummelan srk-keskuksella 18.15-20.45. Tulevia esiintymisiä syyskaudella ovat mm. Jaakko Mäntyjärven virsidraama Salvat ja J.S. Bachin Jouluoratorio. Kuoroa johtavat Jorma ja Kaisa-Leena Hannikainen. Kuoro kutsuu joukkoonsa laulajia, jotka haluavat ottaa vastaan vaativiakin haasteita, kykenevät itsenäiseen harjoitteluun, ja ovat äänellisesti kuoroon sopivia. Kamarikuorossa pyritään stemmojen väliseen tasapainoon, joten kaikkiin kuoroääniin ei ole aina mahdollista ottaa uusia laulajia, mutta koelauluun kannattaa silti kiinnostuneiden tulla. Koelauluun osallistuvan tulee varautua jonkin laulun esittämiseen ilman säestystä.

Tiedustelut kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985

Vihdin kamarikuoro odottaa laulajaltaan

• innostusta tavoitteelliseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn
  • hyvää sävelkorvaa
  • kuoroon soveltuvaa äänimateriaalia
  • nuotinlukutaitoa.

Myös muualla kuin Vihdissä asuvat hyvän musiikin ystävät ovat tervetulleita!

Tiedustelut:

jorma.hannikainen@uniarts.fi, 040-7104362